Fleur

creatief kinderfeestje

Fleur Janssens

Fleur Janssens is een veelzijdig beeldend kunstenaar. Zij heeft een enorme liefde voor alle artistieke disciplines. Fleur schildert veel met acryl- of olieverf op doek. Ze doet haar inspiratie op, op reizen die ze maakt. Fleur is dol op andere culturen!
Fleur schildert het gevoel dat je hebt als je op reis bent in een ander land met veel kleur en passie op het doek.

Fleur combineert ook digitale kunst met traditionele kunst. Haar werk begint veelal op de computer en wordt in een later stadium bewerkt met andere materialen zoals acrylverf. Datgene wat Fleur maakt kan het best omschreven worden als een mix van digitale grafische kunst, fotografie, acrylverf en spuitbussen.

Voor meer info: LinkedIn-Profiel

Heeft u zelf zin om creatief aan de gangcreatief kinderfeestje te gaan tijdens een workshop voor volwassenen, of wilt u een creatief kinderfeestje? Kijk dan op mijn andere website: www.creatief-kinderfeestje.nl.

Wist u dat ik naast het maken van schilderkunst ook kinderen een stapje verder kan helpen in hun ontwikkeling? Dit doe ik via mijn bedrijf Unique Child. Ik begeleid kinderen met leer- en/of gedragsproblemen middels remedial teaching. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.unique-child.nl.

Daarnaast ben ik gastouder. Ik bied hoogopgeleide begeleiding. Play 2 Gether is 24 uur per dag open. Ik heb veel aandacht voor bewegen, educatie en ontwikkeling! Voor meer informatie, kijk op mijn website: www.play2gether.nl